ADMIN CUM ACCOUNT

Jawatan Kosong ADMIN CUM ACCOUNT di [SYARIKAT]

KETERANGAN JAWATAN KOSONG

Description

Office clerks are responsible for performing clerical and administrative duties in an office setting and support of business operations within a department. They assist all the administrative staff, secretaries, and assistants by sorting mail, filing forms and documents, answering phones, greeting clients, scheduling meetings, and serving drinks.

Company

Global Dinamik Servis komited dalam mengembangkan perniagaan khususnya dalam sektor pertanian dan pembinaan serta berdaya saing merebut peluang untuk pasaran yang lebih jauh. Syarikat mengharapkan belia sedia ada dapat menyumbang kepada kemajuan dan memberikan sumbangan buah fikiran serta idea baru untuk prestasi syarikat. Calon multitasking dan multilingual juga adalah digalakkan untuk memohon.

Berikut antara perniagaan yang dijalankan:
Pemborong sayur dan buah, fertigasi, pusat latihan kemahiran, pemborong air minuman dan jus, pembekal barangan perfileman dan penggambaran, pembekal kelapa dan santan segar, rumah tumpangan, membekal keropok lekor, perkhidmatan kertas kerja, konsultan pertanian, pusat latihan komputer dan pelbagai, ejenpembantu rumah, jualan kosmetik dan kesihatan, membina rumah hijau, saluran dan perparitan pertanian, ternakan, membekal peralatan pertanian, membekal benih semaian, kelengkapan bengkel, membersih kawasan ladang, membersih bangunan dan pejabat, membersih kawasan sekolah, membekal peralatan sukan, membekal pakaian seragam, membekal barang makanan sejuk beku, masakan dan kuih-muih, kerja pendawaian, kontraktor binaan dan kejuruteraan awam, membekal peralatan dan ubah suai pejabat dan rumah, kerja baik pulih dan lanskap, perkhidmatan pengangkutan lori 5 tan, membekal kanopi, kerja naik taraf jalan raya, membekal alat tulis, perabot, komputer, membekal pintu pagar besi dan awning, menanam dan menjual hasil pertanian, perparitan dan sungai, membe

Maklumat Tambahan Jawatan Kosong

Tahap Pekerjaan : Not Specified
Kelayakan : Others, General Work
Pengalaman Kerja :
Jenis Kerja : Contract
Pengkhususan Kerja : Others, General Work / 514, 110

Maklumat Syarikat Majikan, [SYARIKAT]

GLOBAL DINAMIK SERVIS

Maklumat Tambahan Syarikat [SYARIKAT]

Saiz Syarikat :
Masa Pemprosesan Permohonan :
Industri :
Elaun dan Lain-lain :
Lokasi : Muar