Pembantu Am

Jawatan Kosong Pembantu Am di [SYARIKAT]

KETERANGAN JAWATAN KOSONG

Description

Shop assistants work in shops where they perform assistance duties. The help shopkeepers in their daily work such as ordering and refilling of goods and stock, providing general advice to customers, selling products and maintaining the shop and handling pets.

Company

– Menyediakan perkhidmatan kesihatan tahap ” gold standard ” kepada haiwan kesayangan melalui diagnostik yang tepat berdasarkan kepakaran ilmu dan pengalaman setiap individu yang berkhidmat di dalam syarikat ini.
– Membangunkan klinik ke arah one medical centre yang bakal menyediakan perkhidmatan kesihatan yang lengkap serta canggih kepada pelanggan serta haiwan kesayangan.
– Menyediakan sumber-sumber yang diperlukan dalam membuat diagnosis bagi setiap rawatan dengan lebih tepat serta efisien termasuk mesin-mesin seperti ultrasound, mesin darah, X-ray, alat pembedahan dan lain-lain.
– Menyediakan latihan yang bersesuaian melalui sumber yang efisien, kondusif, efektif dan dinamik untuk membentuk pekerja yang berilmu serta berwawasan dan mampu melaksanakan tugas dengan efisien.

Maklumat Tambahan Jawatan Kosong

Tahap Pekerjaan : Not Specified
Kelayakan : Others, General Work
Pengalaman Kerja :
Jenis Kerja : Full-Time
Pengkhususan Kerja : Others, General Work / 514, 110

Maklumat Syarikat Majikan, [SYARIKAT]

H&L FAMILY ENTERPRISE

Maklumat Tambahan Syarikat [SYARIKAT]

Saiz Syarikat :
Masa Pemprosesan Permohonan :
Industri :
Elaun dan Lain-lain :
Lokasi : Johor Bahru