Business and Digital Lead Executive

Jawatan Kosong Business and Digital Lead Executive di [SYARIKAT]

KETERANGAN JAWATAN KOSONG

Description

Marketing consultants advise companies in the development of marketing strategies for specific purposes. They can advise and develop strategies for the entry of a brand in the market, for the re-launch of a product, for the introduction of a new product, or for the positioning of a commercial image. They perform previous studies of the position of the company and perception of customers in order to define the marketing approach.

Company

MYSME DOT MY SDN BHD, 1128551-V (MYSME) adalah syarikat milik 100% bumiputera sepenuhnya yang telah ditubuhkan pada 23 Januari 2015 bagi mengembangkan lagi perniagaan yang berasaskan konsultansi teknologi. Operasi rasmi perniagaan adalah di sekitar negeri Selangor, Kuala Lumpur, dan Negeri Sembilan. Bidang perniagaan yang menjadi tumpuan utama syarikat ialah seperti berikut :

o Pembangunan Perniagaan Berasaskan Teknologi
o Pembangunan Sumber Maklumat Web Dinamik dan Statik
o Pembangunan Sumber Maklumat Digital (eDigition)
o Penerbit Majalah Usahawan .MY (akan datang)
o Pembangunan Webcafe’ (akan datang)

Perjalanan dasar syarikat ini adalah berlandaskan bantuan teknikal dan taktikal kepada syarikat-syarikat baru dan sedia ada dalam menggunakan asas-asas Teknologi Perkomputeran. Usaha kami adalah untuk mendidik bagi memudahkan urusan kerja harian dan bukannya sebagai satu beban kewangan atau teknikal.

Peningkatan kesedaran keperluan Teknologi Perkomputaran selanjutnya bagi syarikat-syarikat ini membolehkan pihak pelanggan menaiktaraf perkhidmatan asas yang dikenakan kepada pakej perkhidmatan yang lebih kompetetif dan mampu memperbaiki operasi keseluruhan pelanggan.

Maklumat Tambahan Jawatan Kosong

Tahap Pekerjaan : Not Specified
Kelayakan : Sales/Marketing, Marketing/Business Dev
Pengalaman Kerja :
Jenis Kerja : Full-Time
Pengkhususan Kerja : Sales/Marketing, Marketing/Business Dev / 503, 139

Maklumat Syarikat Majikan, [SYARIKAT]

MYSME DOT MY SDN. BHD.

Maklumat Tambahan Syarikat [SYARIKAT]

Saiz Syarikat :
Masa Pemprosesan Permohonan :
Industri : Others
Elaun dan Lain-lain :
Lokasi : Kuala Lumpur