DIGITAL MARKETER (BESUT)

Jawatan Kosong DIGITAL MARKETER (BESUT) di [SYARIKAT]

KETERANGAN JAWATAN KOSONG

Description

1. Collaborating with sales, marketing, advertising, product design and product development team members to planning promotional marketing campaigns
2. Creating editorial and content creation calendars for various media platforms and outlets
3. Helping team leads set, allocate and monitor the budget of each campaign

Company

Harmony Health Sdn Bhd telah ditubuhkan pada Januari 2020, dan merupakan sebuah syarikat sendirian berhad yang diperbadankan di Malaysia di bawah Akta Syarikat 2016. Syarikat ini terlibat terutamanya dalam perniagaan pembuatan dan pengedaran produk makanan kesihatan dan pemakanan yang sesuai untuk semua peringkat umur.

Secara amnya, syarikat ini dilihat berpotensi berkembang apabila permintaan terhadap produk kesihatan meningkat dari semasa ke semasa. Selain itu, pendedahan tentang kepentingan kesihatan dalam kehidupan seharian juga dilihat semakin berkembang pada semua peringkat umur terutamanya golongan remaja dan dewasa.

Syarikat ini komited untuk membangunkan produk makanan baharu yang sihat secara progresif untuk memenuhi keperluan kesejahteraan dengan gaya hidup semasa pengguna yang bergerak pantas. Dengan mengeluarkan produk Berkualiti Tinggi Premium, syarikat dengan beraninya menceburi eksport produk makanan kesihatannya ke negara yang berpotensi untuk kegunaan global. Dengan pengembangan Harmony Health Sdn Bhd, kami berharap dapat menyumbang untuk pertumbuhan ekonomi pada masa hadapan di peringkat domestik dan antarabangsa dan melalui platform ini, kami dapat menawarkan lebih banyak peluang perniagaan kepada masyarakat dan peniaga.

Maklumat Tambahan Jawatan Kosong

Tahap Pekerjaan : Not Specified
Kelayakan : Sales/Marketing, Retail Sales
Pengalaman Kerja :
Jenis Kerja : Contract
Pengkhususan Kerja : Sales/Marketing, Retail Sales / 503, 145

Maklumat Syarikat Majikan, [SYARIKAT]

Harmony Health Sdn Bhd

Maklumat Tambahan Syarikat [SYARIKAT]

Saiz Syarikat :
Masa Pemprosesan Permohonan :
Industri :
Elaun dan Lain-lain :
Lokasi : Terengganu