Part Time Online Sales Consultant

Jawatan Kosong Part Time Online Sales Consultant di [SYARIKAT]

KETERANGAN JAWATAN KOSONG

Jawatan: Part Time Online Sales ConsultantCiri-ciri:✅Wanita,Melayu✅Umur: 23-35✅ Suri Rumah @ Tidak bekerja tetap✅Boleh menggunakan whatsapp✅Boleh datang ke pejabat untuk belajar(jika dipanggil) ✅Training- Untuk permulaan perlu dtg ofis 1-2 hari utk belajar ttg produk. Selepas tu boleh buat kerja dirumahTugas:✅Menjawab pertanyaan & bantu pelanggan tentang produk( Training akan disediakan)✅Takperlu cari pelanggan( hanya tunggu pelanggan whatsapp)✅Produk Rak Pasu Viral (Ada demand dari pelanggan)Pembayaran:✅Komisyen RM10 untuk 1unit produk terjual.(1 bulan boleh dapat rm500 atau lebih)✅Komisyen dibayar tidak lewat dari 7hb
Summary of role requirements:

  • Looking for candidates available to work on weekdays, Saturdays and Sundays
  • 1 year of relevant work experience required for this role
  • Working rights required for this role

Maklumat Tambahan Jawatan Kosong

Tahap Pekerjaan : Not Specified
Kelayakan : Sales/Marketing, Retail Sales
Pengalaman Kerja :
Jenis Kerja : Part-Time
Pengkhususan Kerja : Sales/Marketing, Retail Sales / 503, 145

Maklumat Syarikat Majikan, [SYARIKAT]

STRIXE APPAREL SDN. BHD.

Kami bermula dengan perniagaan enterprise yang telah ditubuhkan pada 2015 dan pada tahun 2021 kami telah membuka syarikat sendirian berhad dibawah nama Strixe Apparel Sdn. Bhd. 202001038370 (1394691-M) yang telah didaftarkan dibawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

Pengarah syarikat Encik Mohd Firdaus Bin Kamarudin graduan Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Kepujian) dari Universiti Teknologi Mara Shah Alam. Tahun 2021 ini merupakan tahun ketujuh syarikat kami beroperasi dengan cemerlangnya.

Aktiviti utama perniagaan kami ialah percetakan , fashion dan pengiklanan online. Lokasi di No 65, Jalan PPMP 7, Pusat Perniagaan Manjung Point 1, 32040 Seri Manjung Perak. Kami memulakan perniagaan secara online pre-order dan servis pencetakan.

Melalui perniagaan secara online, tempahan baju bukan sahaja diterima daripada pelanggan di Semenanjung Malaysia tetapi juga dari Sabah & Sarawak. Strategi kami untuk memberikan kos pos PERCUMA bagi pelanggan.

Kami mempunyai 8 orang pekerja tetap dan pekerja secara separuh masa seramai 5 orang. Kami mempunyai 6 jabatan iaitu design & marketing department, sales department, research & development, operation department, human resources & admin department, dan finance & account department.

Perancangan masa sekarang dan masa depan kami adalah mempunyai brand yang terkenal dan dikenali seluruh dunia.

Maklumat Tambahan Syarikat [SYARIKAT]

Saiz Syarikat : 1 – 50 Employees
Masa Pemprosesan Permohonan :
Industri : Printing / Publishing
Elaun dan Lain-lain : Business (e.g. Shirts), Training are provided   Bonus/Reward  Lunch provided Comfortable workplace, Working hour: · Monday – Friday(9am-6pm) · Saturday (9am-1pm)
Lokasi : Perak