Beautician

Jawatan Kosong Beautician di [SYARIKAT]

KETERANGAN JAWATAN KOSONG

Description

Aestheticians offer skin care treatments. They apply various facial treatments according to their clients’ needs and skin type, such as lotions, scrubs, peels and masks, in order to maintain the skin healthy and attractive. Aestheticians may also give neck massages and body treatments such as wraps. Aestheticians remove unwanted hair on different body parts like eyebrows, upper lip or the bikini area. They perform facial massage and apply make-up for various occasions.

Company

DE BEAU SKIN LAB SDN BHD adalah Pusat Kecantikan yang ditubuhkan oleh ********* Tan sejak 2010.

Objektif utama syarikat ini komited untuk menyelesaikan pelbagai masalah kulit bagi wanita dengan menggabungkan estetik teknologi barat moden dan tradisional.

Visi Syarikat :
Menjadi perusahaan kecantikan yang progresif, inovatif dan terkenal di Malaysia yang fokus memberikan solusi kecantikan terbaik bagi pelanggan dengan menggabungkan estetik teknologi barat moden dan tradisional.

Misi Syarikat :
Memberi perkhidmatan pengurusan kulit yang professional dan baik kepada para pelanggan dan mengunakan kepakaran dan pengetahuan estetik melatih bakat baru untuk mereka dapat wewujudkan masa depan mereka yang gemilang.

Maklumat Tambahan Jawatan Kosong

Tahap Pekerjaan : Not Specified
Kelayakan : Services, Personal Care
Pengalaman Kerja :
Jenis Kerja : Full-Time
Pengkhususan Kerja : Services, Personal Care / 505, 118

Maklumat Syarikat Majikan, [SYARIKAT]

DE BEAU SKIN LAB

Maklumat Tambahan Syarikat [SYARIKAT]

Saiz Syarikat :
Masa Pemprosesan Permohonan :
Industri :
Elaun dan Lain-lain :
Lokasi : Kluang